Beroemde accessoiremomenten op de rode loper

De rode loper is een plek waar beroemdheden schitteren en hun stijl laten zien. Naast prachtige jurken en pakken zijn accessoires een belangrijk onderdeel van de outfit. In dit artikel zullen we enkele beroemde accessoiremomenten op de rode loper bespreken.

1. De iconische ketting van Audrey Hepburn

Een van de meest memorabele accessoiremomenten op de rode loper is de iconische ketting die Audrey Hepburn droeg in de film “Breakfast at Tiffany’s”. De ketting, met een grote parelhanger, werd een symbool van elegantie en stijl. Het accessoire maakte de iconische zwarte jurk van Hepburn compleet en is sindsdien een inspiratiebron voor vele andere actrices en modeontwerpers.

2. De opvallende hoed van Pharrell Williams

Tijdens de Grammy Awards in 2014 verraste Pharrell Williams iedereen met zijn opvallende hoed. De gigantische bruine hoed trok direct de aandacht en werd al snel een gespreksonderwerp op sociale media. Het accessoire gaf een speelse en eigenzinnige twist aan zijn outfit en liet zien dat accessoires een manier kunnen zijn om je persoonlijkheid te uiten op de rode loper.

3. De diamanten armband van Elizabeth Taylor

Elizabeth Taylor was een van de grootste stijliconen van haar tijd en haar accessoirekeuzes op de rode loper waren altijd opvallend. Een van haar meest beroemde accessoiremomenten was toen ze een diamanten armband droeg tijdens de Academy Awards in 1970. De armband, met een waarde van miljoenen dollars, trok alle aandacht naar zich toe en benadrukte de glamour en luxe waar Taylor voor stond.

4. De glazen muiltjes van Cinderella

Tijdens de première van de live-action versie van “Cinderella” in 2015 droeg actrice Lily James glazen muiltjes als accessoire. De muiltjes waren een knipoog naar het sprookje en werden speciaal ontworpen door modeontwerper Christian Louboutin. Het accessoire voegde een vleugje magie toe aan de outfit van James en liet zien dat accessoires niet altijd traditioneel hoeven te zijn, maar ook een verhaal kunnen vertellen.

5. De statement oorbellen van Angelina Jolie

Angelina Jolie staat bekend om haar elegante en tijdloze stijl op de rode loper. Een van haar meest beroemde accessoiremomenten was toen ze een paar statement oorbellen droeg tijdens de Academy Awards in 2009. De oorbellen, met smaragden en diamanten, waren opvallend en voegden een vleugje kleur toe aan haar outfit. Het accessoire werd al snel een trend en inspireerde vele andere vrouwen om te experimenteren met statement oorbellen.

Conclusie

Accessoires spelen een belangrijke rol op de rode loper en kunnen een outfit naar een hoger niveau tillen. Beroemdheden gebruiken accessoires om hun persoonlijkheid te uiten, een statement te maken of een verhaal te vertellen. Of het nu gaat om een iconische ketting, een opvallende hoed, een kostbare armband, een sprookjesachtig accessoire of statement oorbellen, deze beroemde accessoiremomenten hebben de rode loper voor altijd veranderd.

Plaats een reactie