Kapsels voor mannen met lang haar

Lang haar is niet alleen voor vrouwen. Steeds meer mannen kiezen ervoor om hun haar te laten groeien en te experimenteren met verschillende kapsels. In dit artikel zullen we verschillende kapsels bespreken die geschikt zijn voor mannen met lang haar.

1. De man bun

Een populaire keuze onder mannen met lang haar is de man bun. Dit kapsel houdt het haar opgestoken op de kruin van het hoofd. Het kan een casual en nonchalante uitstraling geven, maar kan ook netjes gestyled worden voor een meer formele gelegenheid.

2. De vlecht

Een andere optie voor mannen met lang haar is het dragen van een vlecht. Dit kan een enkele vlecht zijn die over de schouder hangt, of meerdere vlechten die over het hele hoofd verdeeld zijn. Vlechten kunnen een stoere en unieke uitstraling geven aan mannen met lang haar.

3. De paardenstaart

De paardenstaart is een klassiek kapsel dat zowel door mannen als vrouwen gedragen kan worden. Voor mannen met lang haar kan een paardenstaart een eenvoudige en praktische keuze zijn. Het houdt het haar uit het gezicht en geeft een verzorgde uitstraling.

4. De half-up, half-down stijl

De half-up, half-down stijl is een veelzijdige optie voor mannen met lang haar. Hierbij wordt een deel van het haar opgestoken, terwijl de rest los blijft hangen. Dit kapsel kan zowel casual als formeel gedragen worden, afhankelijk van de styling.

5. De losse krullen

Als je gezegend bent met natuurlijke krullen, dan is het laten groeien van je haar een geweldige manier om deze krullen te laten zien. Laat je haar groeien tot een medium of lange lengte en laat de krullen los hangen voor een speelse en volumineuze look.

6. De undercut

De undercut is een kapsel waarbij de zijkanten en achterkant van het haar korter zijn geschoren, terwijl het bovenste gedeelte langer blijft. Dit kapsel kan goed gecombineerd worden met lang haar, waarbij het bovenste gedeelte in een man bun of vlecht gestyled kan worden.

7. De golvende lokken

Als je geen krullen hebt, maar wel golvend haar, dan kan het laten groeien van je haar zorgen voor een mooie textuur. Laat je haar groeien tot een middellange of lange lengte en gebruik stylingproducten om de golven te accentueren.

8. De top knot

De top knot is een variant van de man bun, waarbij het haar op de bovenkant van het hoofd wordt opgestoken. Dit kapsel kan een stoere en trendy uitstraling geven aan mannen met lang haar.

9. De lange lagen

Als je lang haar hebt, kun je ook kiezen voor lange lagen. Dit kapsel geeft het haar meer textuur en beweging. Het kan zowel los gedragen worden als gestyled worden in een opgestoken kapsel.

10. De natuurlijke look

Soms is het het beste om gewoon je haar zijn natuurlijke gang te laten gaan. Laat je haar groeien en verzorg het goed met de juiste producten. Dit kan resulteren in een moeiteloze en stijlvolle look.

Of je nu kiest voor een man bun, vlecht, paardenstaart of een ander kapsel, het belangrijkste is dat je je comfortabel voelt met je lange haar. Experimenteer met verschillende stijlen en ontdek wat het beste bij jou past. Lang haar kan een geweldige manier zijn om je persoonlijkheid en stijl uit te drukken.

Plaats een reactie