Snelle ochtendkapsels voor drukke dagen

Heb je vaak haast in de ochtend en weinig tijd om je haar te doen? Geen zorgen! Met deze snelle ochtendkapsels voor drukke dagen kun je er toch verzorgd en stijlvol uitzien, zelfs als je weinig tijd hebt. Of je nu naar je werk gaat, een afspraak hebt of gewoon een drukke dag voor de boeg hebt, deze kapsels zijn perfect voor elke gelegenheid.

1. De snelle knot

Een van de snelste en gemakkelijkste kapsels voor drukke ochtenden is de snelle knot. Je kunt dit kapsel in slechts enkele minuten creëren en het ziet er toch chic uit. Begin met het verzamelen van je haar in een hoge paardenstaart en draai het haar vervolgens rond de basis van de staart. Zet het vast met een elastiekje en eventueel wat schuifspeldjes om losse plukjes haar op hun plaats te houden. Je kunt ook wat haarlak gebruiken om het kapsel langer te laten zitten.

2. De vlecht

Een andere snelle ochtendkapseloptie is de vlecht. Er zijn verschillende soorten vlechten die je kunt proberen, zoals de klassieke vlecht, de visgraatvlecht of de Franse vlecht. Kies degene die je het leukst vindt en die het beste bij je haar past. Begin met het verdelen van je haar in drie gelijke delen en begin met vlechten. Zorg ervoor dat je het haar stevig vasthoudt terwijl je vlecht om ervoor te zorgen dat het goed blijft zitten. Je kunt de vlecht aan de zijkant van je hoofd dragen of over je schouder laten vallen voor een speels effect.

3. De halve updo

Als je je haar liever los wilt dragen, maar toch iets anders wilt dan gewoon los haar, is de halve updo een geweldige optie. Begin met het scheiden van een deel van je haar aan de voorkant van je hoofd. Bind dit deel vast met een elastiekje en trek het een beetje omhoog om wat volume te creëren. Je kunt ervoor kiezen om het vast te zetten met schuifspeldjes of een mooie haarspeld. Laat de rest van je haar los en je hebt een eenvoudige maar stijlvolle look voor drukke ochtenden.

4. De rommelige paardenstaart

Als je geen tijd hebt om je haar te stylen, maar het toch uit je gezicht wilt houden, is de rommelige paardenstaart een geweldige optie. Begin met het verzamelen van je haar in een lage paardenstaart en bind het vast met een elastiekje. Trek vervolgens voorzichtig aan de bovenkant van de paardenstaart om wat volume te creëren en maak het een beetje rommelig door wat plukjes haar los te trekken. Je kunt ook wat textuurspray gebruiken om wat extra textuur aan je haar toe te voegen.

5. De zijwaartse vlecht

Als je op zoek bent naar een kapsel dat er ingewikkeld uitziet, maar eigenlijk heel eenvoudig is om te maken, probeer dan de zijwaartse vlecht. Begin met het scheiden van je haar aan de zijkant van je hoofd en verdeel het in drie gelijke delen. Begin met vlechten en voeg geleidelijk aan meer haar toe terwijl je vlecht. Ga door met vlechten tot je al het haar hebt meegenomen en zet het vast met een elastiekje. Trek voorzichtig aan de zijkanten van de vlecht om wat volume toe te voegen en maak het een beetje rommelig voor een nonchalante look.

Met deze snelle ochtendkapsels voor drukke dagen hoef je je geen zorgen te maken over je haar, zelfs als je weinig tijd hebt. Probeer verschillende kapsels uit en ontdek welke het beste bij je past. Vergeet niet om wat haaraccessoires, zoals schuifspeldjes, elastiekjes en haarspelden, bij de hand te hebben om je kapsel op zijn plaats te houden. Met een beetje oefening kun je deze kapsels in een mum van tijd creëren en er toch fantastisch uitzien, zelfs op de drukste ochtenden.

Plaats een reactie